Sunday, September 6, 2009

mummy X

*Mummy X = my mother

I yang sgt excited ajak Mummy X to Nilai3. baru je Mr X propose. majlis lagi 5 bulan tapi dah beria-ria. takpe, let me chill first before all the pressure datang....

So, we went to Nilai 3. Dalam kereta Mummy X pesan "jangan nak mengarut-ngarut, tengok je dulu".

ha-ha apa jadi??? Mummy X spent RM****!!! itu la istilah 'tengok' Mummy X!

Beli tak banyak... we bought/tempah:
- grey damask curtain at Fiona's (i love damask!!!) for all windows n sliding door
- one super huge carpet (oso in grey)
- cushion covers; in rich purple (love love love)
- etc, etc, etc...

the thing i appreciate the most; Mummy X yang sangat understanding.. everytime we masuk any kedai, dia akan...
"awak suka tak?"
"match tak dengan your theme colour nanti?"
"nak yang ni ke?"

saya happy!

the theme colour palette? merujuk kepada apa yang saya tulis kat atas-- sudah terang lagi bersuluh ;)

Thanks Mummy X!


Love,
Miss X

No comments:

Post a Comment