Sunday, January 17, 2010

WOW! CURVYLICIOUS!

malu nak publish but i think it's useful for all bride to be out there!

i just got to know that most of the celebrities (and brides tee hee) fake their asset la kan?! using this!:---

namanya butt maximizer... it has four pads utk nampak kan badan lebih curvy. menarik kan? kepada bride to be yang ada masalah flat a**, nak enhance, boleh la dapat kan product ni. but.... erk persoalannya, kat malaysia ada ke? ;p

27 comments:

  1. sangat menarik nieee...
    mana mau dapat?

    ReplyDelete
  2. me want to ask also, mane nak dapat? hihi.

    ReplyDelete
  3. owhh i really dont need this..yg ada pun dah sedia besar...cam ne??yg kurus kan tak de??wakaka

    ReplyDelete
  4. HA HA. u carik dekat butik2 macam avon (avn butik ke?) mesti ada? or yang jual MLM, they usually have thse. hehe. google baby!

    ReplyDelete
  5. riena and cik belle: huhu i dunno, i terbaca dlm internet. nak cari korset yg cantik, end up jumpe bende ni. hahaha
    amy: huhuhu aset ek amy! harus marvelous!! inak enhance sikit je.. pakai girdle ok kot~ ;p
    nahwal: hahaha avon ade ke?

    ReplyDelete
  6. WOW!
    halamak..i tonggek..camno? tak dapek la nak nolong eh..aset tetap tuh!hahaha~

    ReplyDelete
  7. ann: wuhuuuuuuuuuuuu hot ass cam amy jugak la ek?

    ReplyDelete
  8. oh tidakk..sarah macam Amy..nak yang nampak kurus.yang boleh HIDE SEMUA...SEMUA yang boleh disembunyikan.hahha.

    yang MLM nawal cakap tu mahal. bapa ribu ntah.

    ReplyDelete
  9. omg.. im so needing dat thing.. my asset ni ciput je, x menggiurkan langsung.. *drooling* heee~ ;p

    ReplyDelete
  10. owhhh...i mcm amy!!...xde yg be kecikkan sket bontut ini?..huhuhu

    ReplyDelete
  11. haaa??? br i tau ada fake 'butt' nih.hehehe..tak penah jmpa lg kat msia

    ReplyDelete
  12. klu nak tau saya ada beli satu... kirim kat mak andam beli kat Jakarta.. klu sesiapa nak blh bagi tahu saya.. nnti saya ckp ngan pak andam saya k. pak andam yg suggest sy beli coz katanya saya tak ade tutt...tak cntik pkai kebaya.. huhuu..redha je la.. harga sgt murah RM60.00

    ReplyDelete
  13. ms diana n fathiyah: huhuh dapatkan dari errina, she said she can get it from pak andam...
    harzharun: biarlah, aset!
    errina: huhuh awak letak la email awak, so bloggers yg perlukan cna contact u... hehehhe bisnes sikit. jual rm70 la~ ;p rm10 for ur effort ;p

    ReplyDelete
  14. errina : i nak please!! babywina@gmail.com

    ReplyDelete
  15. besnya errina. ai nak gi bulan 2, haha kat mana tue? tapi macam tak perlu je. dah itik dah ni tonggek2 toing2. haha

    ReplyDelete
  16. adwina: best kan? i nak enhance jugak... but i takot pad dia tebal, nanti terlebih pulak hahahha
    nahwal: awak dah tonggek toing2, no need dah~ ;p

    ReplyDelete
  17. i think i MUST have dis... muahhahahha..
    no aset at alll...cet! =]

    ReplyDelete
  18. hanidiyu: hahahahau should then. i pon nak! tapi haven;t got rienna's mail lagik.

    ReplyDelete
  19. damn!!.. tertipu gak rupanya..
    anyway.. salam singgah :)

    ReplyDelete
  20. alah.. i nak yang blh nampak kecik tapi yang nampak up sket...ada tak, hehe..?

    mmg risau gile nak cover bumper nih, huhuhu.. ari2 lari kat threadmill pastu sapu mustajab. ;p

    ReplyDelete
  21. shareeda: huhuh tu kene tanye rienna... she said she knows the pak andam yg provide this thing ;)

    ReplyDelete
  22. hai girls... my email honey_errina@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. wheee.. thnx errina. i nak place order jgk. ngee.

    ReplyDelete
  24. oh, my butt is big enuff.
    any way to reduce its size?
    teehee

    ReplyDelete
  25. i nak!! pls email yuslindabasri@gmail.com

    ReplyDelete
  26. i nak!! pls email yuslindabasri@gmail.com

    ReplyDelete