Tuesday, October 11, 2011

FITTING BAJU KAHWIN!

PREMIUM BEAUTIFUL


SPANX SLIMPLICITY CONVERTIBLE FULL SLIP



ok... last year, i was a lot thinner---
this year... 66-68kg!
but with the help of premium beautiful and lactolite which i started 2.5 months back, i lost 4kg up to date!
bangga, bangga... so my current weight is 62-63kg, depends la.. hari period berat sikit sbb water retention.


anyway, my next fitting will be this coming 15th!
and i really really hope it makes lots of difference.
as for my pants, mmg dah longgar :))
cuma satu kerisauan, PB i tu warna hitam... kalau baju warna putih, should i get anotha white/nude color extra corsett?
i was thinking to buy, combine dengan my pb!
boleh ke combine spanx and pb?... pakai pb dulu, pastu pakai spanx, sbb dia nipis je kan?


i nak spanx slimplicity convertible full slip--- dlm website dia: USD76 (size M, warna nude)
Kat malaysia mana nak order?
yang penting, mesti dapat before 1 november ni!
share with me!

6 comments:

  1. http://izacloset.blogspot.com/
    http://blogshopkerry.blogspot.com/2011/10/new-arrival-ipant-hi-waist-long-leg.html

    dear order here.. ini yg i tahu la..

    ReplyDelete
  2. I think some blog ada jual spanx, tapi it's pre-order. Kalau website, there is freshpair.com - flat rate shipping to Malaysia.

    ReplyDelete
  3. wahh bestnya dah kurus.. I ni makin gemuk ni. Nak premium beautiful gak.. Pasal spanx tu serius tak tahu kat mana ada jual kat Msia ni

    ReplyDelete
  4. lahhh kery ade order la yuyu!hehe.baru orderkan utk syafiena aritu..yuyu nak blh emel kerry kat kerryblogshop@yahoo.com.i can give u the best price..heheh

    ReplyDelete
  5. Yuyu,

    U can check my husband's blog at the moment mnbphoto.blogspot.com utk gambar bertandang. Wedding dress from rumah kebaya kaler creamy,whiteish, silver, so obviously mmg nmpk garis and tali long bra kaler hitam..and at some extent, akan nmpk blkg long bra tu sikit...

    What salima(mua for my bertandang) did was..utk wedding dress rumah kebaya tu, mmg ada korset semata2 utk bdn. So, i wore pb mcm biasa.,pakai plaks tie back korset from rumah kebaya and lepas tu, salima buat tali long bra PB, dia lipatkan n pin ke dalam as if i pakai strapless bra. And, with e help of additional korset from rumah kebaya,of course i look super slim! Sbb pb sendiri dah mengshapekan my body and i pun amazed how it turns me into this slim b2b in just 2 weeks.

    Anything, let me know k yuyu? If u need to shed off e kilos, u can add up ur intake of lactolite twice dlm sehari, ie pagi dan malam!

    Byk reader drpd blog u yg ambil PB drpd i ckp, diaorg happy dgn PB, and extra happy bila lactolite tu flush away e unwanted fats asap!

    ReplyDelete
  6. oh thank you so much for sharing this spanx idea ((((= saya gempal tauuu hehe

    ReplyDelete