Tuesday, November 27, 2012

KAFTAN TOP (LIMITED PCS!)


Hello ladies!
presenting my kaftan top project!
fits UK8-UK12 best!

when laid flat:-
length of top: 65cm
width of top: 60cm

my stats:-
UK10
height: 165cm
bust: 36cm
waist: 29cm
hips: 37cm


curve-end cut
(NO muncung2 terjuntai at the sayap)


slim effect for d curves


in action ;p


neatly stitched neckline


believe in neatly stitched clothes. say NO to mesin jahit tepi ;)




available in Navy Blue, Dusty Pink, Dusty Green
Navy Blue - SOLD OUT!
Dusty Green - SOLD OUT!
Dusty Pink - 1 more available

Fabric: Chiffon
100% stitched 

RM50 (including poslaju!)
email: whpisy@yahoo.com
BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Thursday, November 22, 2012

CATERING MURAH & SEDAP !!!

Hello!
seperti dijanjikan wahai my 700 followers,ini pula review catering yang murah dan GUARANTEE sedap!
BELANGA CATERING (KL)

sajian melayu yang enak menjilat jari, seperti air tangan nenek sendiri.
pernah rasa sendiri sbb tu berani cakap.
rasa garam, gula semua serba cukup!
mereka juga ada menyediakan nari bryani / nasi minyak (the typical lauk kenduri)
but trust me, take the lauk kampung package!
tetamu yang balik dari melahap di kenduri anda pasti bersembang kesedapan lauk-pauknya!
they will go back home smiling and talk about the food served!
bak kata orang lama, tak malula tuan rumah!
nak jaga hati tetamu, kena jaga perut depa. betul tak? :)
if not, mengumpat la jawabnya. haha ;p

mmg sangat sedap.

nak cakap pasal menu, banyak sangat2!
request je nak kerabu ke, gulai nenas ikan masin ke, sayur lemak rebung ke, cakap je la apa lauk yang anda
teringin, insyaAllah mereka boleh custom.
not to mention! sangat murah dan berbaloi!

Apapun ini harga pakej yang disediakan (untuk 1000pax)
Pakej Asas Nyiru @Rm6.80 per pax (MURAH KAN??)
Pakej Dewan Tampi @Rm8.50 per pax
Pakej Dewan Lekar @Rm9.50 per pax
Pakej Khemah Tembaga @Rm11.50 per pax


Jadi ini pula menu yang menjadi pilihan keluarga saya, pernah rasa sendiri (boleh custom uols):
nasi putih
gulai nenas & ikan masin
sambal udang
ayam masak merah
daging masak kicap
ulam2
sambal belacan
dua jenis kuih tradisional
kordial

** kalau 1000pax, dengan menu enak di atas, hanya RM9nett uols! maksudnya, lauk kampung di atas dengan udangnya, gulai ikan masinnya, ayam, daging, ulam, kuah tradisional segala bagai RM9000 sahaja untuk seribu orang. murah kan???
** kalau for engagement, birthday cukur jambul ke apa, let's say 300pax, RM15-16 je per head untuk lauk di atas. mmg worth it!








Hubungi mereka di:
Alamat:
Lot 2905-55, Jalan 7/71B,
Pinggir Tmn Tun, Dr. Ismail,
Jalan Damansara 6000 
Kuala Lumpur.

No Hp:
012 - 228 8219 / 012-237 8972 / 013 - 220 2063

Email:
santapan@belangacatering.com.my


*haaaa janji ditepati tak i? maka, sila la terus follow my blog, and jangan lupa click ads nuff di sidebar*
* nak tahu pasal apa lagi? ;)) *

** ralat: maaf, mak iols tertukar uols. sibuk ckp nama sajian belanga catering. sebenarnya the one we all had was belanga catering. Yang sajian belanga catering pula, yang sedap dekat wedding relatives weols termasuk wedding bride, Syida! ---- yang ni pun i dah rasa sendiri, masakan kampung dia amat enak, siap deco ala kampung dekat wedding syida siap ada basikal lagi! :)) nanti i get owner's permission if dia nak i review :) 

Tuesday, November 20, 2012

700 FOLLOWERS!!! : WEDDING INVITATION

weehoo!

thank you ladies for reading and supporting my blog :)

to celebrate having 700 followers, let me share with all of u, this very worth package.

if u're seeking for budget wedding cards, with full color, and what more in a very valuable package.

have a look at:






guess what, u can get 1000 pcs of full color cards, 1000 pcs of brown bags with custom tag , 1000pcs of custom thank you tags, and 2 buntings. ALL at only RM990. murah kan? maksudnya, lets say kalau saje kira-kira... RM990 / 3000 pcs of items = 0.33 sen each! :))









Item :
Kad Kahwin : 1000pcs
Gift Box : 1000pcsFolded TQ TAQ : 1000pcs
Banner 5×2 : 2pcs


Spesifikasi :Kad Kahwin : Style A / B
Warna : Warna penuh
Kertas : Artcard 260gsm


Gift Box : Craft paper bag
Sais : 15cm x 25cm


Warna : brown


Kertas : brown simili 100gsm


HARGA : RM 990.00




* u girls want more budget update? tell me u all nak tahu pasal apa :)) *




BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Sunday, November 18, 2012

CATH KIDSTON BAG FOR SALE





4 SOLD, LAST PIECE!

AUTHENTIC Cath Kidston all the way from the UK! (Pre-Order)



Material: 100% Polyvinylchloride.Cotton.




Price: RM39


+ (Poslaju RM6) = RM45




email: whpisy@yahoo.com

Saturday, November 17, 2012

10 RANDOM FACTS ABOUT ME

1) bila makan nasi lemak, suka simpan telur kuning + sambal. (Makan last sekali,sedapnyaaaaaaaaaaa!!!)

2) sering dinilai wanita melaram yg tak mahu berpeluh, hakikatnya seorang athlete
(zaman kegemilangan sudah berlalu, berat badan sudah bertambah)

3) suka tgk org pakai eyeliner, tapi diri sendiri tak tahu cara yg betul mencalot eye-liner (gerenti comot. Kalau makeup artist letak pun akan berair mata)

4) tak suka bergambar (that explains kenapa tak banyak gambar dlm blog)

5) not an expert accepting compliments (malu sebenarnya...)

6) tak pandai mengemas, pandai memasak je (hey, i pernah menang tempat ke-3 pertandingan memasak peringkat kebangsaan ye!)

7) suka garu kaki sebelum tido (hahahaha!)

8) tak suka org tehegeh-hegeh. Lembab. Apatah di escalator (ahhh tension). Juga benci org yang potong barisan, akan ku sound on the spot.

9) kuat ketawa. Tak ingat dunia.

10) paling pantang kalau orang menipu dan membuat aku menunggu.

Sekian buat masa ini, 6 more followers to go!!
A lot to reveal!


Love all of you! Muahhhhh!!! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop