Monday, January 27, 2014

TIPS KECANTIKAN PENGANTIN

Hye ladies,
Alright. Before this I shared with you about L-Glutathione, to treat your skin from inside-- for fairer skin. Some are lucky, they see results as soon as 1 month, but unfortunately some couldn't see difference even after 3 months and told me "frust la sis. lama sgt nak nampak results"

Sebenarnya kena sabar... And consume religiously. Nak beli dekat mana? Di mana-mana farmasi, brand Vitacare. Lagipun nature product yang di consume, memang lambat hasilnya.

Btw, kalau yang nak quick result janganlah pula pakai tabita, tak pasal dah dekat nak kahwin kulit menggelupas and merah2. tabita ada kandungan penghakis, tak salah nak pakai... But make sure la 6months before wedding. I don't use tabita, because i don't want my kulit jadi nipis because it's a peeling product. Mind you, pedih dan banyak pantang larang. Dah pulak tu kena pakai cleanser, cream1, cream2, sunblock dan pelbagai lagi.

So nak pakai apa pulak kali ni? Majlis lagi 2 bulan?? 

Ok i perkenalkan Snail White Cream.
I started using the cream bila tgk kawan2 stewardess kulit macam makin cantik. From there, saya kenal Snail White Cream yg banyak dipakai pramugari untuk dptkan kulit persis artis Korea. Takde set bagai, memang cream semata2...mudah! Pakai cleanser jenama apa2 pun tak kisah..dah keringkan muka, apply this cream everyday. Senang :)) ... Ada yg cakap "muka kau mmg dah putih!!" i told "hello muka aku comot juga, sebrenarnya"

Kawan2 yg kenal lama mesti tahu beza kulit saya dulu n skrg.

Fungsi?
Memutihkan muka
Beri GLOW kepada muka yg penat
Menghilangkan parut pigmentation 

Nak tgk results saya?
1st week - 4th week
Left - banyak blemishes, parut and pigmentation
Right - improved (with makeup on)


Tak aci pakai makeup?! Nah ini pulak.
After 1 month:
Bertambah licin. Gambar2 TANPA makeup untuk santapan anda. (snail white untuk kulit, bukan dark circles)... So abaikan dark circles saya! Haha



2nd month:
Memang ramailah tegur, feeling flawless...Macam newborn katanya! Siap ada yg fitnah cakap i suntik! Lawak pls. Demi Allah tak suntik bagi putih. Pakai Snail White ONLY.



Tak convince lagi? Meh tengok gambar closeup dengan aksi wajah paling entah apa2. Focus pd kulit, bukan pipi gemok & hidung lebar i. Hehe


Dah puas hati?? Ini pulak kawan2 i yang dah makin cantik :))




Ya, purchase daripada I. Choppp kenapa kena purchase daripada I? Fyi, i got the product direct from NAMU in Bangkok. Yessss! The authenticity that matters. Janganlah gadai kulit wajah tu... No more u-turn ye uols!

DON'T FALL FOR FAKE PRODUCT SELLING CHEAP!!!

Sila click to enlarge. Nampak tak? Parcel khas dari NAMU, Bangkok hantar direct kepada saya...dan juga ciri2 identify real product. Seller lain ada tunjuk parcel semua? Jwb sendiri :)

Jadi, uols berminat?
Masih belum terlambat utk jadi cantik on your big day!

Email me: whpisy@yahoo.com
Price: RM150 + RM6 poslaju

I open order 24hrs, however i take order batch by batch and gather on every Wednesday. Kalau terlajak hari khamis baru nak order, masuk next batch punya shipment k? 

**SEMUA gambar2 yang dipaparkan di atas tidak boleh digunakan mana-mana pihak. Eksklusif untuk kegunaan blog in sahaja*





No comments:

Post a Comment