Wednesday, October 14, 2009

CARCOSA OH CARCOSA (PENGSAN....)

Oh my beloved gonna-be-bride blogger friends,
saya saje gatal2 e-mail carcosa (being me yang obsess, curious and suka plan semue benda awal). dengan beriya nya i told her;-- of having my special day kat carcosa seri negara kan? then, i dapat reply from the lady in-charge. i macam... yahoo!!! pastu after baca terus sedih ok?!

kawan2 yg juga punya cita-cita sama to have a beautiful nikah / reception kat carcosa, musnahlah harapan kita. carcosa tutup mulai december tahun ni. sedih ok? I harap dia bukak balik in 2011 since cadangnya nak kahwin in 2011.
so, mari saya paste reply itu lady. ;((((

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dear Ms. XXXXX

I am terribly sorry but we are not able to accept your booking because we have been advised by our owner, the Government of Malaysia that the hotel will be closing as of DEC 27th 2009 regarding planned redevelopment.

For further questions please do not hesitate to contact our Hotel Manager Mrs. Caroline Filtzinger – Win Lwin.


Regards,

Erina Nadira Rashid

Wedding Co-ordinator

CARCOSA SERI NEGARA

Taman Tasik Perdana

Persiaran Mahameru

50480 Kuala Lumpur

( +6.03.2295.0888 (G/L)

( +6.03.2295.0811 (D/L)

7 +6.03.2282.6868

+ sales@carcosa.com.my

" www.ghmhotels.com


Harapan musnah rasa nak pengsan ok? Ok mati, hidup balik sbb kena sambung update, sekalipun carosa nak tutup entah apa sbb, tunang ttp kena tunang, kahwin tetap kena kahwin? ok tido.

4 comments:

  1. owh its okay ..you can find another place ..beautiful as carcosa ..don't worry .. link your blog to mine ..

    ReplyDelete
  2. owh..my fren is getting married there in Dec.and i heard it costs a bomb!huuhu..hi tea set kt sana pun harga rm70..belum buffet lagi..whoahhh craziness..tp kalo byk duit apa salahnya kan..:)

    ReplyDelete
  3. sha: tanak... it's like my dream kot.. tapi if betul la 2011 tak open, tepakse la i opt for somthing else.

    diah: yerp! rm70 hi-tea kat drawing room... if dinner dah masuk tax segale it's rm230 per head. tapi i'm not goin to do reception situ coz food dia tak sedap.. nikah je i plan kat situ...

    ReplyDelete
  4. Yuyu..I'm ur recent follower.. I dah lama tanam hajat to buat my nikah in carcosa so since u just did ur nikah there can I call/email you or sumthing for further info? seyes x sabar nih. haha my no. 0122856250, you text me then I wil call u. pretty please? hehe thanks dear!

    ReplyDelete