Sunday, July 25, 2010

HAIR: SEXY CURL or BUN UPDO


i'm so sorry for not updating the blog like... forever? but anyhow, since i've been updating a lot of my e-day details, i want to skip it since kroang mesti boring dengar i bercerita kisah engagement i jek. so, for those yg pakai tudung i realize mmg senang nak fashionkan. i like the latest trend yang style tudung main sauk je, pastu siap details yg grand dkt the awning.... so cantik!!!

tapi kepada bride-to-be yg tudung-less, mmg pening kepala. nak buat middle parting takut 5 years lagi tgk gambar, rasa diri macam one of the hippies. nak curl SAKAN rambut, takut lagi 10years gelakkan diri sendiri mcm tgk rambut zaiton sameon/whitney houston yg time kegemilangan dorg sgtlah IN! hahahah

so risau sgt takut gambar a few years later diri ini nampak gonjeng... *sigh* so here, i would love to share the rambut lepas with classic look (i bet takkan ketawa tgk diri sendiri after 5years) and jugak buns that say 'forever'.. :)




2) undeniably super sweet (ayu je kan?)

3) beach reception?
4) simply classic


5) soooooo prom (feeling2 muda ;p)


6) vintage


7) not so tidy , but so sexy!

:)

3 comments:

  1. i suka tengok pengantin buat rambut curl ;)

    ReplyDelete
  2. Ya Allah babe, i pon suke gile sexy curl haha
    kalau diikutkan hati, nak je,
    nikah - sexy curl
    resepsi - bun
    i loooooooooooooove curls~

    ReplyDelete
  3. i love the simple claccic look!!:D

    ReplyDelete