Saturday, November 5, 2011

ANUGERAH SKRIN 2011

Alhamdulillah.


Siapa sangka wartawan comot ini mampu naik ke pentas berprestij itu.
Siapa sangka wartawan yg baru bekerja 3tahun ini mampu mengalahkan karam singh yg hebat itu.
Siapa sangka wartawan yg asyik diherdik ini berjaya buktikan usaha gigih kunci kejayaan.
Siapa sangka wartawan yang selalu disalah anggap sebagai bimbo ini berjaya menjulang trofi pewter itu.
Siapa sangka wartawan berbangsa melayu ini merangkul anugerah laporan berita terbaik.
Siapa sangka wartawan yang asyik jadi bahan umpatan ini bukan setakat berjaya dlm pelajaran malah dalam kerjaya.
Siapa sangka wartawan yg tak diberi peluang ini berjaya cari ruang sendiri sebagai batu loncatan.
Siapa sangka wartawan graduan penyiaran ini mampu jadi wartawan berita-- belajar dan mendaki bermula drpd kosong.


Semuanya berkat keluarga yg mendoakan, boss yang menyokong dan rakan yang setia.

Terima kasih Allah SWT BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

17 comments:

  1. congratz yuyu! i tgk u naek pentas smalam!

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah. tahniah yuyu :)

    ReplyDelete
  3. wah u wartawan ke?wartawan apa? @__@
    congrats btw ;)

    ReplyDelete
  4. congrats dear...masa tgk u naik pentas terima award terus i ingat nie b2b miss x...hehehe..good job dear..

    ReplyDelete
  5. congrats miss x! happy for u :))

    ReplyDelete
  6. congrate dear. masa saw u naik pentas tu mcm terfikir pernah nmpk this girl somewhere. betul la tu yuyu si miss X :)

    ReplyDelete
  7. i guess that would be the best wedding present kan? =) congrats dear

    ReplyDelete
  8. see...btol sangkaan i...congrate dear!! malam tu macam samar2 je

    ReplyDelete
  9. Congratulations kak yuyu. Aini nampak kak yuyu naik pentas hari tu. Kak yuyu look so cantik lah in that dress.

    ReplyDelete
  10. Congratulations Yuyu!!! It proves that Malay woman are just as capable to succeed like any other male out there. Tiba2 pro-feminist haha.

    ReplyDelete