Thursday, July 5, 2012

WEDDING DRESS OF PRETTY FARAH

alrite.
the title says so because it is very true that this friend of mine is very pretty.
macam miss universe. miss venezuela gitu.
apa yang dia pakai je mesti nampak cantik.

but anyway, what i love the most about her wedding adalah her wedding dresses.
her nikah dress by Nik Erwan mula2 ada masalah... lambat siap!!!
but it turned out good. cantik....!!!

her reception dress by rizman ruzaini tak menjadi!
tidak seperti what the designer actually sketched!
so she made anotha dress dengan qudyn!
sangat cantik and qudyn berjaya membuat dress gorgeous itu hanya dalam masa 2minggu!
hebat kan?

haritu saya risik2 farah if dia nak sewakan baju kahwin dia...
and she agreed!
jadi, siapa nak sewa buat baju tunang ke, kahwin ke, reception ke, tandang ke, boleh la sewa baju farah.

very reasonable price!!! seriously!!!

1) reception dress:
hasil tangan qudyn! sesiapa yang suka sexy dress n feeling miss world bolehlah menyewa dan cuba. i swear the neckline sgt sgt cantikkkkk!!! size: uk6-8, rental: RM400 only!!!


2) nikah dress
siapa yang mencari dress putih suci dengan beading silver yg menyerlah lagi menawan, this baju kurung modern is definitely a perfect choice! size: uk6-8, rental: RM200 only!!! (ps: abaikan diriku maid of honor yg gigih tebongkok bukak kasut bride! hahaha)

kepada yang berminat boleh email kan kepada: whpisy@yahoo.com


pssstttt: tak lupa juga abg ikram ismail telah menghantar gambar majlis perkahwinan farah & say ke majalah pengantin! dan gambar2 telah diterbitkan pada keluaran beberapa bulan lalu.... ada gambar 
Pelamin by Que Rafel (queariffin@facebook.com)
Candy Buffet by Theweddingheaven (theweddingheaven@yahoo.com)

 awwww happy!


5 comments:

  1. love her nikah's attire.. simple je. tapi yours punya lagi cantik kot sis. hehe.

    ReplyDelete
  2. Awak...sy terpaling rindu macarons awak dan juga diva happy pills. Tsk tsk tsk. Oh...and e bride....sgt cantiiiiik!

    ReplyDelete
  3. baju akad nikah die nice...yg bertudung pun boleh pakai..

    ReplyDelete
  4. wahh.. bestnya!
    kita BIE Daripada B2B Blog : Jalinan Cinta

    salam perkenalan. Hope dapat exchange link dan tukar2 cerita juga :))

    ReplyDelete