Wednesday, September 19, 2012

DELIVERING NEWS :)


tagged photos by my friends :)
gambar ni saje upload, buat catatan jurnal.
mana la tahu lagi 5-10 tahun bukak so i igt first pic my first on air weekend.
my second picture, first day siaran weekday.
(teringat bila tgk my first blog post a few years back, persiapan nak merisik ;p at least ada kenangan)

nervous yg teramat.
nasib my producers sgt supportive and sporting.
tak lupa family members and best friends yg always bagi feedback everytime dorg tgk i on air.
i'm still learning and will never stop learning. insyaAllah.


ps:
anyway alhamdulillah dah hilang 3.2kg in a month, minum alpha lipid sd2.
saya dapatkan daripada Razlan.
anyway, sedar tak.. saya ni chubby sebenarnya, tapi pinggang ala-ala nampak runcing kan?
rahsianya... pakai PB uols.
saya dapatkan daripada Dura.
ok sape lagi nak kasi saya try product2 mujarab supaya cepat kurus? he he he

7 comments:

  1. Congrats Yuyu!!!owh i tumpang gembira!seriously happy for you.hope will get the chance to catch u in action one of these days.

    you go girl!:)

    ReplyDelete
  2. CONGRATSSS! sdII mmg jadi tp kene pantang betul2 =)

    ReplyDelete
  3. sumayyah: first week beria i tak mkn nasi lgsg. Pastu aktahan, so i mkn nasi tapi nak tebus balik, i jog malam. :)

    ReplyDelete
  4. Wh, xsangka pulak kamu ni pembaca berita TV3. Congrats!!

    ReplyDelete
  5. dah agak dah its u! hihi..

    sbb masa mula2 tgk berita tu mmg mcm agak2 tp lupa nkt nya blk :)

    ReplyDelete