Monday, January 28, 2013

BULETIN UTAMA

esok 29 Jan, buat pertama kalinya saya akan bersiaran utk buletin utama 8mlm di tv3.

tanggungjawab besar.

tipulah kalau cakap tak nervous.

sokongan semua yg membantu dan menyokong saya selama ni amat dihargai.

saya budak baru belajar.sokongan dan pandangan boleh terus tweet saya: @yuyuaziz

terima kasih semua. doakan saya ye.

love BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

10 comments:

  1. all d best yuyu... cant wait to see tonite!!

    ReplyDelete
  2. all the best yuyu :)
    xsaba nak tgk buletin utama nihhh ehehehe

    ReplyDelete
  3. saya tgk buletin utama td semata2 nak tgk sis..sis tak nampak nervous pun,congrats.:)

    ReplyDelete
  4. Kak Yuyu looked awesome yesterday! I thought you were so professional macam anchor yg dah experinece! ;D

    ReplyDelete
  5. Salam, dah nengok smlm u kat buletin utama, mula2 rasa mcm laju jer u ckp, pastu ok dah, mcm dah lama jadi pembaca berita, anyway, congrats to u...

    ReplyDelete
  6. ala...i've missed it lah!will watch it on tonton later.congrats Yuyu!you'll soar high, inshaAllah! *lovelove*

    ReplyDelete
  7. Awakkkk. Ok sgt. Ada one part laju sgt, lepas tu ok dah. Congratsssss! ;)

    ReplyDelete