Wednesday, December 23, 2009

BUYING BARANG HANTARAN

two more days, gwe udah mau berangkat ke london.... buying my LV bag in dublin or london. beli ala kadar je other branded items for my boyfriend. but i'm still confused, nak pi bicester village dulu or oxford street. takot pi bicester village dah habis duit, kat oxford street nganga; and vice versa.

-bicester village ni barang dia murah gile sbb outlet but kerana dia outlet la jugak ikot nasib, barang kadang2 size susah nak dapat... barang pon sedikit outdated. plus, agak jauh.
-oxford street barang baru on sales, takla semurah bicester and agak dekat since i'll be staying at hyde park....

Of course LV is never on sale and will never.
Stilk gotta buy my speedy bag though, it's cheaper in the uk.
Malaysia mahal sangat!

lagi satu my concern is; nak naik tube or cab?

-tube: murah tapi banyak kena tuka sana sini, bawak barang banyak2 nanti penat and time consuming. advantage ialah murah...
-mini cab: mahal sket tapi senang, sekali jalan jek. but.... takut gak traffic jam on boxing day and new year's eve.


haish!!!!! so friends, any suggestion? ;) pertolongan, cadangan dan tips korang amat2 diperlukan dan di dahului dengan advance terima kasih ;p

1 comment:

  1. ouh..bestnye shopping kat london!~ my sis baru balik frm London&Europe..nyesal gler x order LV/Gucci Babouska handbag kat dia..sale sgt2 ok :( :(

    boxing day kat s'pore x best langsung!tsk tsk..

    anyway, happy hunting!take care!~

    ReplyDelete