Tuesday, April 6, 2010

MY BAJU: RIZMAN RUZAINI

*click to enlarge


hahaha tunjuk sikit je boleh?


entry ni merupakan percubaan untuk share dengan korang without me wearing the baju. malu.
anyway, baju saya cantik (pada mata saya la kan? hehe)takdela grand mane, simple je.
tapi saya suke sgt sgt dengan kain nya.
sangat sexy! meleret2! i like!


baju by rizman ruzaini.


***hahahah ini baru baju. belum veil saya yg gorgeous tu lagi (haha perasan!)
tgh figure out how to post my veil's photos without revealing moi face? ;p

-bertatih saya upload and update kan? satu persatu. ;)

44 comments:

  1. sgt santekssss dear..

    i like..!!!

    ReplyDelete
  2. ayu: i opt for simple one je dear... alhamdulillah. anyway, thank you!

    ReplyDelete
  3. santek! come on, just post the pics without the face!! come onnnnnnn

    ReplyDelete
  4. Nahwal: how??? should i edit with Photoshop and make myself The Invisible Babe? hahahha melayang2 veil i tanpa kepala! ;p

    ReplyDelete
  5. alaaa..baju sangat cantekkkk..tapi sngt lagi cantek kalo baju itu pd badan..hihihi..please,please, pleaseeee :D

    ReplyDelete
  6. If you don't mind, can I discuss with you regarding the price RR gave you? I'd love to make one from them too.

    ReplyDelete
  7. canteq! now tgh mengamuk kain sytle mcm nih. ni yg i rs nak buat sehelai bj mcm nih =) hehe

    ur pelamin i sgt suka. suit my taste.simple. ala, tunjuk la lg ur full baju. please....

    ReplyDelete
  8. elianez: hahah di badan tu la yg i malu. huhuhu tak confident dgn diri sendiri.
    dinda: ya sure sure. please mail me. whpisy@yahoo.com
    fathiyah: thanks sayang.... sila la buat. mmg the best thing about my e-day is my KAIN! hahah can u believe that! i heart my kain even more than anywthing waktu my engagement! ok ok ring number 1, kain number 2 ;p

    ReplyDelete
  9. HAHA. menakotkan melayang2 veil tanpa kepala. photoshop la babe. HA HA. come onnnnnnn..saja tau buat saspen haha

    ReplyDelete
  10. nahwal: huahahahhahahah saya ni tak cantik macam awak! kalau aku ni cantik, pasti aku confident letak muka aku merata-rata!

    ReplyDelete
  11. waaa ai suker kaler dia! ai suker ai suker! hehe meroyan jap

    ReplyDelete
  12. fuchsia: huhu kan?? when i beli kain last time with my mother my heart mmg terpaut kat chiffon pink with white french lace. they make a good fashion pair ;) i planned it. i had the idea in my mind since october last year. ;p i even
    re-sketch and asked rizman to do exactly macam yg i nak... :)

    ReplyDelete
  13. mak aihh..santek ahh..n d color,me hearty!!so shweet!!

    ReplyDelete
  14. caaannteeekk...cair..
    tgk hantaran cair..
    tgk pelamin cair..
    tgk baju bahagian bawah pon cair...

    adduii...u really make me feel so small!
    *sob sob*

    dah ilang konfiden dgn preparation e-day sendiri..rasa mcm sgt xde ape2..
    huhu..

    seriously cantek!!

    ReplyDelete
  15. Saya suka warna ni...sweet..:P

    ReplyDelete
  16. pink!! oh sgt gojes okeh..mg suka5 sgt!!

    ReplyDelete
  17. i x sabar nk tgk u... sure cantikk sangat nihh!!!

    ReplyDelete
  18. gorgeousness! please please please post the full view of it! =)

    ReplyDelete
  19. gorgeous sistah, gorgeous! lagi gorgeous kalau gambar sekali dengan tuannye.. hiks!

    ReplyDelete
  20. Gorgeous! Love your dress babe! (walaupun nampak sikit je hehe..)

    ReplyDelete
  21. waaaaaaa...dari dulu silent reader tapi sekarang mau komen jugak sbb baju tu gilaaaa cantekk!!! tengok jenis kain tu pun dah rasa gerammm...hahahahha..so happy for u babe,pelamin pun cantek sangat..

    ReplyDelete
  22. baru nmopk cikit jer...blom nmpk semua kan...kompom meletup.......anyway.....gd luck k...:-)

    ReplyDelete
  23. santek lah!
    cheapskate tau tunjuk sket2 :p

    ReplyDelete
  24. btw, i think i saw ur pics from your friend's blog.
    tak sesuai tau mengaku tak santek.hihi
    mampus aku semua nak tny siapa Cik X :p
    Don't worry.i'll let u do the reveal thingy urself :)

    btw, i L.O.V.E *spell everything abt ur e-day*pengsannn

    ReplyDelete
  25. Miss X..baju pun sudah chantek apatah lagi veilnya! update pleasseeee...

    ReplyDelete
  26. KORANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!
    THANK YOU SANGAT SANGAT FOR DROPPING BY KAT MY HUMBLE BLOG. ANYWAY, SERIOUSLY SAYA PUNYA MAJLIS SEDERHANA JE. *HUGS*

    ReplyDelete
  27. cantik.. my fav color.. :)jeles2..

    ReplyDelete
  28. hane: hye dear... u can have yours in pink too ;)

    ReplyDelete
  29. so lovely colour n design...pakai lah nak tgk hehehe..

    ReplyDelete
  30. oh xboleh tahan nak komen..so lovely and super gorgeous the baju!and congrats to u.full pic pls.im sure lagi stunning with the full profile =)

    ReplyDelete
  31. OMG!!! sangat cantik walaupon nampak tang kaki bawah jerkkkk ..teringat akan baju sabby ..lebih kurang ...nice sangat2 nice ...and beautiful ...

    ReplyDelete
  32. alahh.. dah alang2 buat blog..tunjuk arr muka.. takkan tunjuk barang-barangan dan pakaian jer.. nak gak kenai tuan punya blog..

    ReplyDelete
  33. wow!! sangat chantek ur baju! jeles amat!!! hehee. i do agree with u, part kain tuh sangat super chantek ok!! hehe

    ReplyDelete
  34. dari bawah pun dah cantik...
    u will definitely look gojessss! :)

    ReplyDelete
  35. cik senah: huhu insyaAllah
    cik belle: awak!!! ;) thank you.
    aini: thanks aini....

    ReplyDelete
  36. The dress is gorgeous. Your dais is gorgeous. Everything about your E-day is gorgeous! Nicely done and planned! =)

    ReplyDelete
  37. TSS: masyaAllah... semuanya sederhana je dear... ya, probably sbb i planned everything since october last year... huhu sumtimes its good to be a little fussy about this n that... ;p

    ReplyDelete
  38. zainnnnnnnnnnnnnnnnnnn! at last u online..i mean log on to blogger. update u blog please!

    ReplyDelete
  39. omg~ lawa~ i ske baca ur blog! byk info~ babe, kalau nak discuss n ask u bout RR boleh ke? coz i plan to send my baju nikah to him, just nak tau roughly je la..

    ReplyDelete
  40. baju u sangat cantikkk..do you mind to share ur engagement photo?err..can i add u in my fb?I am ur blog fan..menarik.mcm2 ada.

    ReplyDelete