Wednesday, November 4, 2009

4 MONTHS...

hurm.. tup-tup lagi 4 bulan je. tiba2 mula gabra. padahal i hav everyhing in mind oredy; i know wut i want. so wut i really want for my e-day?

*problem in red

1. make-up - tentatively liza - takde time nak pegi shah alam to letak deposit

2. baju (tbc)- undecided nak tempah dekat sape/mana, tunang je kot so cannot melampau

3. photographer (tbc)

4. pelamin/ flower arrangement (tbc)

5. gubahan hantaran - tentatively the wedding heaven

6. caterer,canopy (tentatively suri catering)- food ok... but im not sure apa la nak suruh dorang buat dgn my only canopy to nampak gorgeous. tak byk choice pun dorg ade plastic n banquet chair, pastu canopy arabian n pyramid. tu je. rectangular table pun takde. round jek ade.

7. cards- Mr. X seorang expert bab design n edit so he'll definitely do it la kan?; tak susah nak please me sbb saye seorang minimalist, so buat simple jek

8. guests list - Mr. X ckp his side proly around 20 org. so i have to choose 30 from my side yg wajib i ajak haruslah my bff 4 org, my close colleagues 5 org, the rest my relatives la kan.... ;)

9. fresh flowers - extremely penting ok?! dah tgk kat floristika bangsar. i love! rasa macam nak duduk kat kedai tu lama2.... ;p

10. relaxation ---on the way ;)

itu je my update yg ala kadar saye masih keep my options terbuka especially bab make-up and canopy thingy tu. anybody knows any good make-up artist and canopy with chiavari chairs sila inform saye ye? love!

No comments:

Post a Comment