Sunday, November 15, 2009

WE CAN ONLY PLAN....

kita hanya mampu merancang, hanya tuhan yang menentukan. ce ce ceh!~~~ apapun setakat ni semue berjalan lancar kecuali masih confuse dgn decision caterer n canopy. both; food and ONE canopy at RM2k... for rate KL murah ke mahal ek? i taktau.. please giv me some ideas again and again, suggestions, of course la kan?
(TBC)
caterer: suri catering
make-up: liza
photog: ted
baju: erk.. either fidz/ unaisah
deco: buat sendiri ;)
*masih pening dengan guests list; tak sampai hati nak forgone few friends.
**oh the wedding heaven is having candy buffet promo! RM500nett! yippie!

2 comments:

  1. huhu siap ada candy buffet. berapa orang jemputan dear?

    ReplyDelete
  2. nahwal: it's only a small intimate e-day darl... saje gediks. huhuh sbb i nak buat 8pm org dtg but nobody eat waktu bincang tu... so sesape nak lepak luar, makan dessert dulu... then 9pm baru ramai2 menuju ke khemah for dinner. coz i found tetamu yg makan time org bicang kat dlm cam tak hormat majlis jek... huhu mini rsvp kononnya ;p

    ReplyDelete