Friday, May 21, 2010

MY E-DAY MAKE-UP (I LOVE!)

ohhhhhhhhh i know, i know! forgive me for not writing/updating, dah lama kot!

anyway, 1-2 bulan ni sibuk nak move in rumah baru, kerja pun agak hectic.
back to the tajuk entry.

my makeup dilakukan oleh makeup artist hebat butik saidatulnisa atau lebih dikenali dengan panggilan kak liza.

ok, she was early yang i ni baru sibuk nak buat itu ini bagai kan? nasib dia tunggu and tak marah.

she's so pretty and soooooooooo friendly. selalu ketawakan i sbb dia kata i kelakar. doink.

with no doubt dia makeup mana mana bride to be pon mmg cantik la kan?

walaupun i si comot yang bermata macam panda, she managed ... pretty la (sikit) can? ;p
anyway babes, SUPER HIGHLY RECCOMMENDED!

...oh fee is very reasonable ;)

ps: bulan depan or july dia bersalin if im not mistaken. so bride-to-be atau yang nak tunang dia start amik job bulan 8. silakan!










photos by: tedroz

8 comments:

  1. pretty pretty!!! just pretty :)

    ReplyDelete
  2. canteknye k.liza mekap...
    upload la lagi gamba tunang :)

    ReplyDelete
  3. amat amat amat cantek!
    sah² tak dpt nak amik dia as my MUA sbb dia cuti bersalin nx month. ihikssss

    ReplyDelete
  4. hi there. im soo interested with kak nisa make up & hairdo.

    brapa dia charge yeah?
    do u have her blog/website to look thru?

    thanks!

    ReplyDelete
  5. zara: thank you dear...
    iza: sure dear. will do...
    relyza: kan? huhuuhu suke. simple je!
    cik orenlili: panggil dia kak liza. dia takde website nor facebook. just call her. tak tengok hasil kerja dia pun i yakin that dia can make me pretty (sikit la) hahaha ;)

    ReplyDelete
  6. waa...sgt gorjes makeup die.. kne roger kak liza cpt2 ni lps die bersalin..hoyee!!

    ReplyDelete
  7. I cut off my right arm to have your clear complexion! You're gorgeous!

    ReplyDelete
  8. niza: harus! cepat booking!

    sarah: thank you dear. alhamdulillah tuhan kurniakan kulit iktu my mother... but kesian i waktu tunang tiba2 ada dua mini jerawat dekat my right cheek.. nasib not so visible...

    ReplyDelete