Wednesday, October 6, 2010

one of my dreams hancus :(

I wanted ayangkamell for tandang n prolly reception.
My wedding is far far away lg setahun lebih kottt but...

AYANG KAMELL is fully booked!!!

Sedih plsssss

Kind earthlings, pls suggest a good mAkeup artist with the same fee, rm600.
I'm sad n pls calm me down. Ecehhh but yA, sedih :(


******edited*******
self-motivation (sedapkan hati) : *meditate* ommmmm ayang pun kadang2 makeup macam dragqueen so MissX dont worry much. prolly will get a better one.. (ulang 1000X) jangan sedih, ada hikmah disebaliknya...ommmmmm

5 comments:

  1. salima! lova!!both RM550. anis finese RM500.!!!

    ReplyDelete
  2. i just booked my MUA! =)
    saya selalu refer this.

    http://rockonpink.blogspot.com/2010/03/make-up-artist-n-price.html

    tapi banyak harga yang dah naik sikit.

    ReplyDelete
  3. I pun suggest salima jugak..dulu nak dia masa e-day tapi ada hal sikit kak salima hantar replacement..selamat yang same best..kak salima ne pun kne bo0king awal kot kalau nak..i punye date pun lagi 13 bulan..haha..tapi nak bo0king dia dulu!kang nanges dapat kat orang len kang..

    ReplyDelete
  4. hadoiiii.. bab MUA ni yang payah sket. emmppphh. den tak pakar dalam hal ni.

    ReplyDelete