Saturday, December 18, 2010

PRETTY FRIEND + CANDY BUFFET DEBUT!!











*igt senang aku nak publish gambar candy buffet? kerana kau, sorayaku darling. ku publish juga sbb nak tunjuk skali gambar kau yang romantic dengan zam. tee hee*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
her name is soraya.
the first time i met her, i never thought ada client sebegini peramah.
i kalau bercakap dengan perempuan ni, mesti bantai gelak pecah perut! hahahaha
maka, kerana she's freaking friendly, dia telah menjadi kawan saya after a few times we met.

she has soooooooooo many ideas in her mind macam wedding planner ok?
..and never fail to suggest and share new things to me too.
she wanted 1 + 4 = 5 candy buffet at the very beginning, but i was tight by work schedule.
so i promised her to do 1 for her solemnization and 1 for her reception.
but the reason i'm writing now, not to talk about my candy buffets only, but soraya herself.
she is soooooooooooooooooooo pretty + friendly. macam dah kenal lama. rasa macam aku dah kawan dengan dia dari tadika pulak. huhuhu
she has good taste in planning her W-day!

her baju untuk semua majlis by Syomir Izwa. meletops u!
siap kasut, veil bagai. she tailormade 4 baju, 3 kasut, 2 veil. hamik kau! hehe
maklumlah, badan melets macam marilyn monroe~~ pssst ;p
tak masuk bab make-up lagi tu! ayangjamell, epie temerloh makeup 2X, amy janz.

and others....
all deco done by the creative nuwoo and sher. suke!
her cards by ilikecard
her videographer cst production
her favors by marryme2u
superb photos by green apple
and candy buffet, definitely from theweddingheaven
(solemnization: green&brown candy buffet, reception: purple&pink candy buffet)

soraya is not a blogger, but looking at her choices of vendors, she's definitely a researcher.
very careful in picking up vendors. dah puas google. hahaha
and the best, dia meletakkan kepercayaan kepada hasil kreatif anak2 muda, sekalipun melalui online. and there u go, both her majlis were perfect!

congratulations! i loveeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuuuuuuuu!



PS: untuk maklumat lanjut atau meng-upload gambar2 cantik dengan kadar yang banyak, saya kena minta kebenaran empunya badan. any details ie:price,etc.... pun kena tanya tuan badan. :0)
PS2: kalau entry ni dapat comment lebih 10, saya share gambar2 candy buffet, macarons, bagai..... ;p kalau tak, saya anggap korang tak hingin nak tengok ;p HAHAHAHA
kejam tak? paksa, paksa! ;p

11 comments:

  1. ala~..baru je ingt u nk tunjuk gmbr candy buffet closeup..hish..sangatla 'terpaksa' kena komen kt sini..hahahaha~

    ReplyDelete
  2. Saya nak tengok... :)
    Btw..nak tanye..if buat choc fountain for wedding sesuai tak? or nnt kotor?

    ReplyDelete
  3. saya mao tengok itu Candy Buffet plez

    ReplyDelete
  4. wessss...ok..lm giler i x komen sini ...sedangkan i selalu masuk..sekadar mbaca dan melopong sorang2 sbb byk idea best kat sini..oleh kerana nak tgk pic candy buffet, maka i rajinkan diri mengomen..sila letak pic ok..hehe

    ReplyDelete
  5. pls3..i want more..pleaaaaaasssseeeeee!!!

    ReplyDelete
  6. candy buffet sesuatu yg sgt diidam2 kan..drooling... more piccas pliss!! =)

    ReplyDelete
  7. kalau I spam banyak kali sampai jadi 10 komen dikira jugak tak??

    Of course I nak tengok ur candy buffet darling.. Mesti cun

    ReplyDelete
  8. hallu koranggggggggg thank you for ur support. mari bagi e-mail, lebih afdhal daripada publish di sini :) love. muahx!

    ReplyDelete
  9. candy buffet?mcm menarik je...

    nak tgk jgk ;p

    OneEyaLee@gmail.com

    ReplyDelete
  10. nk tgk jugak ley? thanx! :p

    reen.haz@gmail.com

    ReplyDelete