Thursday, December 30, 2010

TAILOR YANG HEBAT!!!

hai korang,
i lupa nak cerita tentang seorang tailor yang hebat!
operasinya dekat rumah dia at PJ.
ohhhhh she's so nice...
a chinese tailor, aunty-aunty.
my friend yang reccomend dekat i.
dia pandai jahit kurung modern RM90 je~
if ada lining RM180 :)
best kan?
so i think to those yang nak jahit plain kurung modern boleh lah hantar kat dia.
dia takde handphone number.
ada phone number rumah je.
nanti blackberry saya dah pulih, saya update k?
muahx!

8 comments:

  1. hmm..klu ni aunty tailor yg sama, maknanya mmg famous gila aunty ni sebab i selalu dgr citer psl aunty tailor PJ.

    ReplyDelete
  2. boleh tolong I? i need sue cantik's no.. boleh kasi?

    ReplyDelete
  3. dear kebetulan i mmg nak cari tailor yg leh jahit baju kurung moden. n i tinggal area pj jugak. nak tau canne nk carik aunty ni eh..
    thnx in advance. take care :D

    ReplyDelete
  4. dear - if u have a good tailor in PJ .. I want.. :) I always though baju kurung modern chinese tailor caktik ikut badan.. :)

    ReplyDelete
  5. can i have her number? cikerdots@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. Can I have her number and address too. Thanks

    awanyz@gmail.com

    ReplyDelete
  7. can i have her no and address, miss X?
    TQ

    elizazima@gmail.com

    ReplyDelete
  8. salam. interesting post. can kindly share the telephone no of the aunty tailor in PJ. Thanks dear.

    ea.rosli@gmail.com

    ReplyDelete