Thursday, January 26, 2012

BULAN MALANG

bulan januari 2012 tak sebaik bulan sebelumnya..

Career:
Rasa down sgt sbb saya rasa saya sudah stagnant. Langsung tak move forward. Tepu. Saya rasa saya perlu tukar kerja.

Business:
Ada 5 booking bulan ni, i dah amik cuti. 3 executed...Ada 2booking email dgn tak putus2 until hari majlis, but until date tiba takde payment. So im sorry, i dont execute without any payment. It hurts me dealing with not so serious client... Walhal i dah give way to pay 3days before majlis. Tak baik lg camtu? Tak marah tapi... Sedih :(

Financial:
Bulan 12 gaji masuk awal, bulan 1 pun gaji masuk awal. So hujung bulan sengkek... Nasib dah ada husband. If not pengsan. I prefer gaji masuk pada d usual date. Duit byk habis settlekan rumah.

I hope bulan februari dan seterusnya lebih baik.

BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

6 comments:

  1. takpe sis. begitulah kehidupan.. insyaAllah bulan feb lebih ceria.

    ReplyDelete
  2. Your biz should make you happy...kalau orang tak jadik ambik...take it as tak tertulis rezki dia menikmati what you have to offer and tak rezki you nak gembirakan dia with what you can offer her...let the feeling go ya ..keep your spirit high ...Rezki kita semua dah tertulis InsyaAllah...show us what you dah buat to your new house...I'm sure your followers are waiting to see your touch...

    ReplyDelete
  3. jangan cakap malang dear..tak baik..okla tu sekali sekala..nanti die ok balik..keep smiling dear..every month..mesti ada something good waiting for u :) i pray for u!

    ReplyDelete
  4. semoga bulan seterusnya akan lebih baik utk u. kdg2 kita rasa diri kita ni malang tp sebenarnya ada lg yg tak bernasib baik dari kita. bersabar ye :)

    ReplyDelete
  5. guna cuti tu utk duk depan tv berbaringan dan bermalasan..takpon gi urut2..saloon or buat pedicure..hehehhe..

    ReplyDelete
  6. no worries...as u said laa, hubby ada..hehehe.. im sure ur biz pun dpt membantu ur financial kan.. kan nak pegi honeymoon lagi so mesti lah happy2 okay.. ;)

    ReplyDelete