Monday, February 25, 2013

MAKE-UP TV3 - CONTACT NUMBER

Salam,
As u know, TV3 mempunyai make-up artists yg berpengalaman dan hebat belaka.
Pagi tadi saya sempat berbual dengan Kak Laila Rohani...
i know ramai bride yang nak booking kak laila kerana hasilnya yang cantik dan harga yang berbaloi.
banyak booking yang kak laila terpaksa tolak kerana tugasan, atau sudah ada org booking in advance.
lazimnya, kalau kak laila tak reply maksudnya tarikh berkenaan dah ada orang booked atau dia bekerja pada hari itu.

Kak Laila minta saya sampaikan pesanan ni, sbrnya dia rasa sangat bersalah kalau terpaksa tolak the job.. kak laila ni orangnya baik, dia bukan jenis kejar duit. sbb tu if uols sedar, dah berapa tahun, dari dulu lagi rate dia mmg RM500, tak pernah dia naikkan harga. and kak laila fyi, tak pernah amik deposit kerana tau tugasan dan jadual kami yang tak menentu masa. jadi kalau dia tak boleh buat, mmg dia takkan bagi harapan. dan kalau last minute, kak laila akan cari pengganti di kalangan Makeup Arist TV3 juga, yang semuanya equally bagus.


1) Kak Laila: 0173470335 - contohnya hasil kerjanya. makeup for the gorgeous, Nurul Syuhada


 2) Mawar: 0123402081 - sentuhan natural smokey eyes utk kak fiza yg cantik, zuhairah yg gorgeous



3)  Sharmin: 012 3533453 - hasil kerjanya untuk the two pretty newsreaders 



*tell them yuyu reccomend*
*saya akan update lagi. semuanya bagus2. will share more*

6 comments:

  1. yups dear...kak laila sgtt sempoiiii xsabar nk suh die mekap..n terkejut die x ambk deposit pun....harap mase time maya akak laila x kene keje la.. =)

    ReplyDelete
  2. sis, kalau tak keberatan, tolong update mekap di johor.. thanks.

    ReplyDelete
  3. heee...sy pun ade call kak lalila hari tu... tpi dia x boleh nk make up utk sy sb tarikh sy dh ade org book.. then kak laila suggestkan kwn dia kak ain... pun cantik jgk dia makeup... masa azwaliza kawin dia yg makeup kan... so sy trus booking kak ain... hehehe... kak laila mmg baik orgnya... :)

    ReplyDelete
  4. been reading your blog for my wedding prep. my wedding Kak Laila yang makeup kan. Sangat-sangat puas hati and semua orang puji :)

    ReplyDelete
  5. masa jadi tetamu semanis kurma yg makeup azue rasanya.suka sgt sbb tak rasa muka tebal dgn make up :)

    ReplyDelete