Thursday, September 9, 2010

OFFICIALLY PRIVATE!

yes i dah private kan blog rakan2 yg sedang baca ni. BUT korangggggggggg yg dapat access private blog ni tolong inform kawan2 bride-2-be blogger yg i tak ter-add
please email me: whpisy@yahoo.com
1)takut terlepas pandang 2)ntah blogger ni kata, invited readers boleh 100org jek.

thank you

SELAMAT HARI RAYA!!!

14 comments:

  1. yeay!great raya gift to be invited..thanks dear!selamat hari raya!

    ReplyDelete
  2. babe!

    selamat hari raya..
    if buat open hse, sila jemput..
    mau serang candy buffet awak..

    maaf zahir batin if ada tersalah apa2 sepanjang friendship kita ye!

    xoxo

    ReplyDelete
  3. seb baik boleh bukak..hehe..selamat hari raya

    ReplyDelete
  4. yes!! im in the list. thanks babe :D
    selamat hari raye:)

    ReplyDelete
  5. hoyeay! im in..thanks dear..

    Selamat Hari Raya AIdilfitri..

    ReplyDelete
  6. thanks for the invite miss X. looking forward to reading your posts. :)

    ReplyDelete
  7. sib baik bleh view! takut mak noksss! maceh2.

    ReplyDelete
  8. thanks for added me to your list.
    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  9. hello korang! i do not know if ada kawan2 kita yg tertinggal. lynda! if ada geng2 bride-to-be meroyan tak boleh access, ekau habaq kat depa e-mail aku ek?

    ReplyDelete
  10. hip hip hooraay! i'm in.. thanks darling.. :) selamat hari raya..

    ReplyDelete
  11. thanx 4 adding me.i suke baca ur blog utk info yg in for b2b..keep it up!btw,happy eid!

    ReplyDelete
  12. sib baikk blehhhhh masukkkkkkkkkk :D

    ReplyDelete
  13. hi dear...tak tahu awk dah private your blog or not tapi still boleh access ni :) pape pun..all the best okay...keep on writing.

    ReplyDelete
  14. hoye hoye!! i'm listed!! thanks & slamat ari raya!! =)

    ReplyDelete