Wednesday, January 5, 2011

HANTARAN ARRANGEMENT! MUST READ!









omg omg! suka tak???? ;p
orang penggubah hantaran yang i sangattttttttttt adore~~
kononnya aku nak jadi bridezilla gubah hantaran sendiri la kan waktu wedding nanti.
but bila i flashback balik, omygoddddd kepenatannya di tahap terlampau.
reminiscing those days aku terbongkok-bongkok menggubah, maka baiklah saya suruh org buat.
baiklah, usually among bloggers range around RM40-RM60 per dulang.
jika kamu amik arma, ari, nas, jovian,, etc... amik designer maka bersedialah Rm150-RM300 per dulang!!!! ye, saya bercakap benar ni!
maka, the penggubah dat i love charge an average of rm65 min for a basic fresh flowers with wooden dulang, and rm85 min for expensive dulang with lotsa fresh flowers.
mari saya sentapkan anda, what you'll get with minimum of RM85?! trust me, kedengaran mahal but as a flower lover i just think it's alllllllllllll worth it!!
siapakah dia? cubalah teka.
........atau mungkin, kamu boleh email saya if malas nak teka ;p








22 comments:

  1. haha.. miss X,.. u ni pandai ek nak "pancing".. anyway i teka your aunties/cousins.. :P

    ReplyDelete
  2. elya: jeng, jeng, jeng!!!!

    jooleata: huhuhu teaser katanya....somebody yang mmg dah lama buat hantaran, not my family/relatives... gambar kat atas ni semua min RM85.. ok la kan? bunga penuhhhhhh

    dyn: nopeeee... tapi diorang kenal each other. :)

    ReplyDelete
  3. Hemm, memang selalu melawat tuan punyer pengubah hantaran ni, sgt cantikkkkkk, nuwooooooo....

    ReplyDelete
  4. woww canteknye..gubahan camni la yg sy nak..full with flowers..sape yg gubah ni miss x?? share pliss..hehe

    ReplyDelete
  5. Santeeekkk nyerrr.. adakah Que Rafael???? boleh email saya siapakah gerangan si pengubah hantaran ini????

    ReplyDelete
  6. tersangat mewah dengan bunga. da macam taman bunga pun ade. i loike~~

    ReplyDelete
  7. wahh tanteknya...kalo cengginilah ghupenyerr memang berbaloi-baloi..worth it la dear..
    i loike..sapekah?? u suke maen teka2 ngan kitorang hehe

    ReplyDelete
  8. cantek!!!!gojes!!siapa kah gerangan nye agaknye..xtau nk teka..hahaha

    ReplyDelete
  9. Sumpah tak dapat nak teka. ni yang nak anta email lagi ni

    ReplyDelete
  10. Babe! siapakahhh??? I baru jumpe, his hantaran starts from RM150 - RM300 tau. Bile I tgk range RM150 die tu pretty much mcm yg u post ni je. Lemme know pleaseeeeeeeeeeeee!!

    ReplyDelete
  11. I also think it is Kak Fathinz from whatalovelywedding..=)

    ReplyDelete
  12. faizura: kak nuwoo the very talented yang gubah!

    niza: sila hubungi kak nuwoo, cakap MissX kata hantara dia cantik gile!

    mai: que punya pun cantik tapi dah lebih RM100, kak nuwoo can do at RM85. best kan? missX kata best! ;p

    ReplyDelete
  13. xora: sila kunjungi kak nurul!

    moomoo: apa lagi? ;p

    osh: sila cakap kat nuwoo, missX tulis good review pasal dia sbb missX believes that she's very talented. :)

    ReplyDelete
  14. eddany: i kan suka teka-teki hehe

    adawiyah: hahahahh dah tulis, tak payah teka dah.. ;p

    aineed: kak nuwoo yang hebat!

    ReplyDelete
  15. aliah: hello my friend! sila hubungi saya untuk contact kak nurul yang hebat. mmg cantikkkk i even dah tgk LIVE hasil kerja dia :)

    schaz: tidak, tidak... it's kak nuwoo the very talented!

    reen: kan? yang penting, affordable! :)

    ReplyDelete
  16. Alloooo nurul dear....thanksss soooo much for such review...u r soooo sweeettt..for all the readers..thanks jugak and do drop by to my blog!happy wedding planning!

    ReplyDelete
  17. kak nuwoo: no prob! awak mmg talented pun. deserve a credit! :) haaaaaaaaa korang, tuannya dah menjawab. apa lagi, e-mail lah dia!
    ps: kak nuwoo, slot saya tolong simpan ek? tak pasal2 fully-booked nanti! ;p

    ReplyDelete