Monday, September 26, 2011

PELAMIN.... NO???


i swear, i adore this soooooo much. but to buy the couch itself, i bet is triple the price of a pelamin nikah. so kenalah abaikan yang gorgeous ini.



yang ni kelihatan oh-so-cosy-feels-like-home. i definitely want something like this for nikah. but to hire someone to do home-deco like, siapa ek?


last but not least--- i love the whole look of this template.... i like the big-fat couch, sangat selesa dan rasa macam kat rumah. i love the rings shot. i love the small posies on d table with lace spread, i ove the bride's hand bouquer, her veil, her dress.... but i want a but, rambut i lepas sure kembang! hahah



so, i opt for NO pelamin. YES to home ambience nikah...so, a couch for me :)

thank you






7 comments:

  1. oo really eh..i pun x mo pelamin for the whole event..:)..

    ReplyDelete
  2. I kagum dengan Kak Yuyu ni yang ada duit tapi tak membazir. Adore you!

    ReplyDelete
  3. kalo deco ala rumah leh guna terus untuk umah kan. sesuatu yang useful :)

    ReplyDelete
  4. i say YES please..! ehehe.. it's ur day so y not? u bleh jer carik kat flea market or shops yg jual old couches, n then refurbish je jadik baru.. ;p

    ReplyDelete
  5. love the couch without pelamin. nice sangat! go for it ;)

    ReplyDelete
  6. hahhaha macam best kan? but fortunately i don't have to buy them... i think my venue dah ada sofa, takde la cantik gila~ but cantik to my eyes la... haha harap2 jadi cantik n nampak selesa dalam gambar... :)

    ReplyDelete
  7. nice ide!! creative yok, setuju banget!! ;-))

    ReplyDelete