Thursday, October 20, 2011

KAD KAHWIN !!!


posted some cards --- ok, sikit je... like 20 je baru hahahaha ;p
setem per card is RM1 only!
selamat....~~~ ingatkan RM2-3, harus i pengsan.
so card utk post 60pcs je. yang lain pass by hand... :)
but anyway, i really really hope i can post them all esok.
so my mum boleh start sending hers and ayahanda's next week.
and tomorrow.... i will be distributing cards at the office. malu pls!
i'm a sucker at accepting compliment and congratulations secara ayu...
bila org puji ke, ckp tahniah tiba2 malu. boleh?
haha padahal kat luar tak pemalu langsung! confident je!
but yg itu i sedar, i malu bila good news.. haha taktahu nak explain macamana ;p
nervous nak bagi invitation card by hand to my bosses and colleagues.

on another note, tadi ada meeting--- suddenly my newly appointed immediate superior announced in the meeting "and to yuyu yang saya dengar akan mendirikan rumahtangga, saya ucapkan tahniah!!!" everyone tepuk tangan i so shy.... so i laughed sebelum nampak muka sepet i tengah malu *_^

i have less than 30 days girls! nervous gila plssssssssss!

*i have chosen 5bloggers to attend my small majlis... out of 58 with warm wishes. thank you so much everyone.i wish ada majlis untuk ajak everyone but unfortunately kena ikut quota yg parents bagi :( ampun ya...?

8 comments:

  1. emm.. tak sabar. kalau kite tak dapat pun, kite tetap nak wish congratulation pada sis. selamat berbahagia bersama suami tersayang sampai syurga. =) lepas majlis jangan tinggal blog lama2 tau. nanti kite rindu nak baca. hehehehe.

    ReplyDelete
  2. but i guess the best moment that i really missed was when ppl congratulate when i distributed the card. despite of busy body tanya, honeymonn kat mana? pas kawen dok mana? adoiii tu mmg xsuke.

    anyway, congrats yuyu :)

    ReplyDelete
  3. kad skrg nak pos mahal kan. dulu 30 sen je

    ReplyDelete
  4. Kan MissX? Macam malu klu nak announce good news pastu sume org cakap waaa tahniah tahniahhhhh hahahaha..Xpe xdapat pegi pon I akan tunggu u update sume kat blog :) hehehe

    ReplyDelete
  5. yuyu laling u tak tanye ke kat ur superior, xde bonus kawen ke? hahaha.. *pang*

    ReplyDelete
  6. Oh Gosh, I wish Im the lucky one. Kak Yuyu ni comel je tau nak malu malu kalau receive good news. Tak sabar nak tengok kad kawin. Put a teaser lah kak yuyu

    ReplyDelete
  7. yuyu, u x g timbang? kalo more than 100 pieces kan diorang accept for chop2 tu ...

    ReplyDelete
  8. u lagi sebulan nak kahwin, i insya allah nak bersalin hehehe jum countdown sama sama

    ReplyDelete