Monday, April 25, 2011

MAKE-UP ARTIST TV3

hello! ada jugak yang mail i tanya pasal make-up artist kat tv3 sbb terpegun tgk ramai tv personalities cantik2 bila make-up.

this station byk make-up artist... ada la dalam 12org.
tapi yang senior ada dalam 5org camtu je...
but one person who never fail to make us pretty on-air in my point of view is Abby.
kelakar. baik. make-up cantik!
hurmmmm ada lagi 2org tu make-up cantik but PR kurang sikit.
but Abby has it all; the beautiful touch and a pleasant personality :)

and the rate SANGAT reasonable.... i can't tell here but seriously if ckp yuyu reccomend dptlah the rate :)

so, kalau nak tau rate and details, mail me sbb takboleh announce kat sini: whpisy@yahoo.com

8 comments:

  1. babe, if i'm not mistaken, u ade buat service emcee right?
    boleh bagitau dengan lebih detail ? email me : sweet_tatie88@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  2. tatie: yerp. alrite. will mail u dearest :)

    ReplyDelete
  3. i see.. tapi slalu program tv3 tgk derina artistic team makeup.. makeup senior flawless sgt! mmg affordable! btw, link u blog yea :)

    ReplyDelete
  4. makin femes huda sejak makin banyak kuar tv nie :) tapi sgt bagus u ada blog, blh share info yg bagus2 dengan b2b yg lain kan?

    ReplyDelete
  5. hidayah: takkk derina tu bukan make-up artist tv3. dia freelancer luar hanya di-sub oleh program tv9,itupon a few je. hanya dipanggil bila diperlukan producer. itu salah tafsir org luar igt dia our make-up artist. make-up artist tv3 mmg staff tv3, and job title dorg is make-up artist tetap, mmg hired by our HR. :)

    reen: hahah mana ada famous. biasa2 je dear.... :)

    ReplyDelete
  6. owh.. baru tau.. bagus tv3 yea, ada mua sendiri punya hired by HR. btul la, bila fikir2 mmg yea personaliti tv3 mmg cantik on air. so far blum ada insiden 'tepung gomak' or 'opera china'la rata2nye. great!

    ReplyDelete
  7. hidayah: ha'a.... tu la~ macam derina & awin seindah wajah, dorg mmg ada make-up untuk 2-3 program tv9. but dorg bukan our inhouse make-up artist... :)

    ReplyDelete
  8. hmm makeup tv3 cantik2 jugak.berapa rate and contact no? email la kat ku : licatlica@gmail.com

    ReplyDelete