Monday, April 11, 2011

NUFFNANG

First and foremost, thank you to all bloggers n reader yg sudi baca n follow my blog. Setelah sekian lama ber-blog, dan ada yang sudi baca-- genap sahaj 300followers I was thinking to move fwd to another level, having nuffnang. Persoalannya, tak tahu nak buat macam mana :p anyone tahu the easiest way? Please help me. Again, big thanks to all of u for reading my humble journal towards my big day. May Allah bless each and everyone of u. Amin.

4 comments:

  1. wah!!ramainyer follower miss X :)hehe~..

    rasanyer daftar je kt nuffnang.com.my..then leh masukkan nama url blog:)gudluck!!:)

    ReplyDelete
  2. And siap berbalas balas email lagi about that ponggong mantap session ehh.. I love to have a conversation with u Miss X.

    Just buat je nuffnang tu but dun be to obsess of it ok dear or else u takkan tulis belog with your sincere heart sebab nak terkejar kejar income tu

    ReplyDelete
  3. already been your follower dear.. =p
    register it now!! hihiii..

    ReplyDelete
  4. hello korangggggg thank you!

    adibah: biasa je awak... dah dekat 300 ni baru kawan2 cakap better i buat nuffnang. ramai ni pun sebab korang2 yag sudi baca my blog

    ainee: hahaha kan? dahlah email pasal BONTOT. huhu anyway, thank you for the advize. sure will write better and imagine, it'[s not even there :)

    lovefaithbelieve: thank you dear. but i tak reti lagi nak register macamana. dgr org cakap je. kena ada org ajar plsss hihi

    ReplyDelete