Wednesday, April 13, 2011

PRETTY WEDDING DRESSES! (local designers)





1) RIZALMAN IBRAHIM



2) RIZMAN RUZAINI


3) SYOMIR IZWA so who's ur pick?

10 comments:

  1. Personally.. chek suka rekaan Rizalman Ibrahim.. sweet sgt Marion (betulkan jika tersalah..coz gambaq yg pertama itu agak kelam / gelap cikit..) di dalam busana rekaan Rizalman..

    p.s : Tp, reality check.. satu pun drp pereka2 tempatan di atas akan mereka baju nikah, resepsi mahupun majlis bertandang chekk.. hehe.. chek hantaq kat tailor biasa saja - nun jauh dutagha sana (Loq Staq, Kedah)...

    p.s : Miss X pilih hat mana satu daripada mereka bertiga niee..? :) [soalan mcm wartawan daaa.. hehehe]

    ReplyDelete
  2. of course la Rizalman Miss X! hehe yang pakainye pun cantik kemain..yang RR tu Alyah (penyanyi) dah pernah pakai..yang Syomir punya sexy tapi still cantik :)

    ReplyDelete
  3. miss X, dba rasa rizalman plg best..tp kan ramai lg r designer yang baru nie hatta dolmat, hazwani othman.

    ReplyDelete
  4. Ada few lagi tapi mostly the others ni yang "in the rising" state lah kot =) to name a few:

    1) Qudyn
    2) Nik Erwan Roseli

    and more :)

    ReplyDelete
  5. Of course Rizalman Ibrahim. Personally, i think Rizalman Ibrahim berada di dalam kelasnya yang tersendiri. Tak boleh compare dengan designer lain. Even Rizman Ruzaimi pun still have looonnnggggg way nak lawan Rizalman.

    And of course, haku tak mampu nak pakai Rizalman Ibrahim. Haha :p Angan2 je la. Heh.

    ReplyDelete
  6. 1st best..2nd tu suke dpn dia..tp xsk bahu :)
    3rd?alamak..xlepas la kot ;)

    ReplyDelete
  7. if money grows on tree, i'd choose rizalman! his design is very minimalist and classic yet beautiful.

    ReplyDelete
  8. Going to answer this without even thinking about it: Rizalman of course. His style is subtle but elegant and sophisticated.

    ReplyDelete
  9. hey girls! thank you for sharing! indeed, rizalman is the best. but i'm on a budget. will choose accordingly. reasonable, cantik, friendly.... will update u girls on my choice for my big-day! love and many many lovessss!

    ReplyDelete
  10. tentu skali the otai rizalman!!!!!! tapi tak mampu oh. selamat memilih sis!

    ReplyDelete