Monday, June 13, 2011

DEPOSIT DECORATOR (pokai)

aiyoooo uols!
tau tak perasaan bayar RM2k sejelepuk.
atau lebih?
bayar sendiri.
biasanya kalau lebih 1k sejelepuk mak bayar.
aiyooo.
pokai rasa.
penah rasa macamtu? share ur experience! :)

12 comments:

  1. pernah dear, mase nk beli set katil,. 3k sejelepuk sendiri byr..huhuhuh. huhuh, sekarang sudah pokai..

    ReplyDelete
  2. i da rase.mase byr depo,designer and OV..menggeletar kepala lutut lepas bayar.hee.=P

    ReplyDelete
  3. dah rasa, masa bayar OV mak aih.. almost 3k semua pengsan ..

    ReplyDelete
  4. hehe.. bese la tuh.. ketaq2 jugak nak bayar..
    pastu? kene la berpuasa

    ReplyDelete
  5. I think the worst I experienced so far was when I had to pay off my credit card amounting to RM8k. Yeah, I did crazy shopping while I was in the US after 2 years of no shopping. I didn't want to defer the payment so decided to pay it at one go. After transferring the money, I felt pathetic looking at the balance. Haha.

    The other time was when I had to pay my decorator. That was like RM3k. Then I was like left with nothing. Thank God salary came in 4 days after that.

    ReplyDelete
  6. hahaha.u byr cash dpn mata eh?i transfer 2k deposit ke catering. i ade mslh utk lihat duit byk2 nk byr kt org.i akan rs nk tarik balik je duit tu ms hulur.hahaha.so i suka lg bank in online.hihihih.rs mcm syg gile nk bg duit(pdhl nk byr service org tu) tu lah perasaan saya ;) haha

    ReplyDelete
  7. haaa..penah rase camni..paling lawak time nak byr deposit OP la..gelabah ntah hape2..siap bau2 lagi duit tu..duit baru pulakkan..haha

    ReplyDelete
  8. Yes pernah. Tapi bayar fees laaa.... Siap ckp dgn teller "baik u ambil duit ni sebelum i ambil balik". 4k hilang sekelip mate T_T

    ReplyDelete
  9. mintak mahap lambat reply comment uols!!!!

    intan: curlassss set katil 3k!

    mawar: omg: i bayar berkala yang tu: deposit- before event-on event. so tak rasa sangat OV and OP kot....

    anaztasia: hahah melangok kan? nasib decorator i tak suruh bayar 15k terus, pengsan i sampai berbuih mulut. nasib mintak 2k je hahahahh

    ReplyDelete
  10. joo: hahaha dah 5-6 bulan before wedding macam air duit keluar. hazab!

    The Spasmodic Scribbler: omygoddddd 8k lumpsum for credit card. mesti doa time nak click m2u (bank transfer ke?) hhaha i pun nasib ada bonus and saham. kalau tak, tak mampu....

    lisa: i ada masalah bank in lagi i takut---byk pikir; salah number account, tak reach, ada scam ke... hahah now only i percaya sbb sng dekat description i tulis detail gile so vendor cannot tipu me :)

    ReplyDelete
  11. anes: hahahahah i pernah buat sekali! hidu duit hhahahahaahha kipas-kipas ;p

    amnina: dear, i pun dulu study mmu, feed cam 4k++ hha tapi tak rasa, duit mak time tu... hahah star itm 400 hengget je. tak ptptn pun.. mak i besyukur i brokeup dgn ex-bf berenti mmu hahahah

    ReplyDelete
  12. ok uols semua tak terkecuali, nuff afs korang sudah di click i!

    ReplyDelete