Monday, June 20, 2011

SQUARE GLASS JAR (clear dimension)

to those who mailed me, inilah glass jar untuk favors yang i cakap tu :)
square in shape, but cap dia round shape.
harga RM1.60 je
1000pcs ke atas RM1.50

ketinggian dia sama almost sama tinggi dengan kotak rokok.




square glass jar. cantik kan? takde la nampak cam botol jam atau prego. :)
ini contoh kalau nak letak candies, nak letak sticker ke.
tapi i rasa kalau letak sticker kat penutup lagi cantik.


love




7 comments:

  1. cantik, Id mine too, around 180ml.. xdela besar cm kotak rokok.. xingat.. hehe, sudah berada di kampung..

    ReplyDelete
  2. Joo: i suke sgt. I personally think square jar cantik love love

    ReplyDelete
  3. Hi dear ...nak order kat mana n ih lawanya =)...please advise dear

    ReplyDelete
  4. sticker lg cntik eh letak kat caps dia?tq for the idea.hehe

    ReplyDelete
  5. can u email me - nanie_nakata@yahoo.com

    berminat sgt2.. plzz

    nice blog to follow~

    ReplyDelete
  6. Hi! How can I order these glass jars? I'd like to buy some for wedding favours also. Please email me at mechayue@gmail.com. - Masami

    ReplyDelete