Thursday, June 16, 2011

HELP ME! MAKANAN PELIK!!!!

Koranggg tolong saya!
My boss suruh i buat laporan khas unruk buletin utama tentang tabiat makan pelik. Korang ada tak kenal kawan, sedara, keluarga yg ada taniat makan pelik. Contohnya, dari kecik makan maggi je... Makan hotdog je ke? Or makan kaca ke, batu ke, pasir ke.. Seumur hidup makan fastfood ke. seumur hidup tak pernah minum air yang ada ais ke, dari baby tak pernah makan nasi not evn once ke.... Tak pernah makan dessert ke, tak pernah kunyah ke, tak pernah minum air ke.... nees it as soon as possible. Org yg mempunyai tabiat makan aneh. Tapi survive sampai skrg BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

13 comments:

  1. try buat pasal keropok kulit... masih belum famous but kalo pegi restoran minang or indon pasti ada... unik cara pembuatannya sebab diabuat dari kulit lembu... ni gambar dia : http://www.flickr.com/photos/46621682@N08/4293723496/ .. or buat pasal budaya & kepercayaan sesetngah pihak yg mendakwa makan tikus itu boleh membuatkan kulit jd licin.. ni u kene pegi sabah sarawak.. kawasan pendalaman dekat2 sempadan indon tu byk....

    ReplyDelete
  2. Tatie: yang, i carik manusia. Yang makan pelik2. Makan pasir ke.... Susah betol nak carik...

    ReplyDelete
  3. Ada,i pernah nampak someone makan arang.Untill now masih hidup.Ngeee.Tapi mmg ada manusia yang makan arang pun kan.

    ReplyDelete
  4. Miss X: dulu hana nye prof ada client yg tak penah makan solid food since baby..budak tu kecil lagi rasanya. since hana in nutrition line ada lah jugak dgr2 masalah2 mcm ni. kalo nak kena tnya prof hana dulu lah..huhu

    ReplyDelete
  5. my fren mmg ada yg tak penah makan nasik dr kecik, tp sori beb, ai pun dah lost contact ngan die

    ReplyDelete
  6. ada my friend, a graduated from MSU, USA. pandai, but never ate nasi, idk how he's so good..

    *padahal kami ni sekolah kg je, tp style dia mkn mmg western.. mybe sbb tu bleh further stdy smpi states kot.. hihi

    ReplyDelete
  7. haiqal: omy god serious?? bets kalau dapat interview org makan arang!

    hana: awakkkkk tolong tanya ur professor pls. so i can have both prof and the client to be interviewed! i can ask ur prof the WHYs, long-term effects ke.... oh please ask ur prof. kalau ok,let me know asap pls!

    reen: alaaaaaa if not boleh interview...

    joo: menarik! but.. dari kecik or remaja baru dia macam tu?

    ReplyDelete
  8. ok korang, sbb i lambat reply.. i dah click nuff ads korang :) *rasa bersalah reply lambat ;p*

    ReplyDelete
  9. miss x, hana dah tanya prof..tggu reply dr dia yea..will let u know once dia reply.

    ReplyDelete
  10. from kecik, he's my friend since kindergarten lah.. i think, but for sure, mmg dia xmakn nasi,mee or etc, but spagehtti dia makan..

    *raya dtg rumah request, spaghetti.. huhu

    ReplyDelete
  11. Hana: oh thank u so muchhhhh hrp dpt good news! :)

    jooleata: pelik betol kan? Mak dia kenan org italy waktu pregnant kot. Anak kluar nak spaghetti jek hehe

    ReplyDelete
  12. Miss X, my prof kata dia Ok..tap skrg tggu dia contact the kid's parents dulu sama ada mereka setuju.. =)

    nnt kalau ok u bg ur contact details kat email I ya.

    blissnlunacylovers@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Hana: oh thank you so muchhhhhhhhhhhh. Harap d parents setuju. Kalau takboleh, im sure prof hana ada kenal othrs with pelik cases. Cant wait!

    ReplyDelete