Tuesday, June 7, 2011

FASHION DESIGNER KAHWIN

Made a decision on my w-day designers.
And i don't want to search further.
Lagi banyak i google, lagi rambang mata.
So i think it's best for me to be very firm dgn my decision.
Jumpa, bagi kain, design, bayar terus. :) afterall, it's my own decision. If tak cantik pun i wont blame anyone :) haha

My choice?
Seorang yang dah terkenal
Seorang lagi yang baru meningkat naik
Seorang lagi yang dah hebat tp sdikit dilupakan

Why?
Kahwin sekali seumur hidup, ni la skali nak merasa. Jadi, rugi la kalau tempah dekat sorg fashion designer je kan?

Wsup with my choice?
Yang terkenal sbb i saja gedik nak own at least one. I cant afford jovian, so yg terkenal di mata i je la and sesuai dgn budget i. Design cantik, orangnya baik dan i selesa dgn dia.

Yang sdg meningkat naik, design dia mmg cantik2 tapi sbb baru bertapak, harus i bagi support apatah lagi kalau harganya berbaloi

Yang dilupakan, satu ketika dulu namanya gah di industri fesyen but dek kerana fashion designer pun makin ramai, dia pun kurangla publisitinya mcm dulu. But afterall, otai still hebat kan?

Itu je setakat ni.
Renung2 kan, satu kali kahwin dpt sentuhan 3designers. Best kan?
So tak payahlah hantar semua dekat sorg je...
Kalau tak sepesen je baju uols nanti.


Just my 2cents,
Love :) BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

7 comments:

  1. Setujuuu, I pon hantar dekat yg ada nama dan mampu milik. mcm kereta je. haha. bila lg nk rs designer punya baju.

    ReplyDelete
  2. Tak sabaqnya nak tgk baju2 u! Btw Amir Luqman plak dok puat promo http://bit.ly/jh6yZX . Dok fikir ok ke tak promo dia ni. What say u?

    ReplyDelete
  3. Setuju...kalau nak fikir duit, I hantar tailor je. Tapi bila lagi nak merasa pakai baju designer kan? So buat lah baju nikah dengan designer, hehe

    ReplyDelete
  4. hye babe .. visit here back :) .. totally agree..once in a lifetime kan wedding.. our wish should be something outstanding kan kan kan (at least for our own eyes & hubby esc ;) ..i also mix up designer.. :)

    ReplyDelete
  5. Hidayati: kalau ikut hati, nak rizalman. But tak mampu, i simpan angan2 itu... Hehe

    Reena: biasa2 je dear.. Anyway amir luqman punya promo limited design la yang....

    Rilla: kalau ada tailor yg meletops harus i anta!!!

    Rhana: yerp... Asalkan tak membebankan sudah memadai :)

    ReplyDelete
  6. Hye i used to be ur silent reader :) tp i prefer hazwani and nik erwan punya design. For nikah i want arma tp for reception rs2 i nak minta pendapat u sapa leh buat a nice and affordable long dress?

    ReplyDelete
  7. rizman ruzaini mesti masuk dalam senarai sis kan? ehehe.

    ReplyDelete