Friday, June 17, 2011

FACEBOOK MISS X. OPINION PLEASE!!!!

Hello uols, nak tanya pendapat. Patut tak i byat another facebook account?

I mintak ampun sgt2 tak dpt approve kat personal fb sbb ramai org office. So taknaklah nampak i bincang wedding. U know office--- mesti ada je yg busuk hati n stalker. so dlm my personal fb page, i never wedding-talk and i never upload pun gambar tunang.

Lagi 5bulan nak kahwin 2org je kawan baik ofis i tau yg i nak kawin. Yang lain semua taktau :) haha mysterious sgt kan?

So miss x igt nak bukak page under yuyu aziz jugak. i'll share photos n thoughts from personal fb jugak,cuma we can sembang wedding there. Senang jugak utk i drpd reply email kan... Hahahah boleh comment je kat wall kalau ada any inquiries.

Ok tak? BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

9 comments:

  1. ms x!!!! i vote for yes!!!!
    i faham kenapa u nak buat different accnt.
    guess what, i pun buat bende yang sama.
    i bukak new fb accnt utk hal hal wedding, haha, i malu la bile i like vendors, nanti semua org nampak n org dapat guess yang i nak kawen.
    buat la... nanti boleh i add u!

    ReplyDelete
  2. Lady: thats what happened!!! Dear, tau tak-- i comment kat fb syomir "sorry dear tak jadi tempah dgn u aritu my mum suruh send my baju tunang to rizman" something like dat la. Tibe2 a day after ada org office i comment kat same photo. She puji baju tu cantik. Rupa-rupanya dia nmpk kat newsfeed inxomment on syomir's photo!!! pastu dkt ofis tiba2 ramai tanya " ko dah tunang ke? Si 'polan' ckp ko dah tunang" adoiiiiiii. Itu satu case, anothr casd ada blogger fren tanya hows wedding preparation? Hahahahaha walauponni berjaya delete ada jugak org ofis sempat baca. Riuh satu office uols. I tetap deny :p

    ReplyDelete
  3. Ouuh like dat ar, in ur case (line of work) mmg understood sgt2 la kan.. SO, yes please do one...!!! ;) atleast kitorang bleh add u in our private group (BRIDE BLOGGER FOREVER - BBF)

    meow~
    http://reneemeowwedding.blogspot.one

    ReplyDelete
  4. thank you uols. nanti bila rajin i buat and announce k? love love love

    ReplyDelete
  5. Miss X..xbuat lagi ke??xsabor nak add you kat my friend list..nak tgok gambar engagement you..mesti santekkk sangat...

    ReplyDelete