Thursday, July 14, 2011

MAKEUP ARTIST MURAH!

Ok, ini bukan statement. Ini nak mintak pandangan/pertolongan uols. Ada tak kenal kawan2 yg pandai makeup. Takyah makeup artist, takyah mak andam. Asalkan dia pandai makeup, takyahlah beria sgt asalkan cantik. I nak mintak siapkan touch up my bridesmaids and my mum. Budget rm200 camtu. Do ask around ye kalau ada kwn2 berbakat gitu... Thanks, love!

Pssttt: esok post 16jars of cookies! Kecuali lisa, pass by hand ;p . Alhamdulillah, thanks for d order,readers! 2nd batch i'll deliver this coming 22nd july.... Sila order before 20th july kalau nak masuk dlm list 2nd batch.

Yang nak raya order, waktu email tulis subject: RAYA ORDER



CHOICE OF COOKIES:
- choc chip cookies rm10 per jar (around 40pcs and above)
- rainbow cookies rm12 per jar (around 35pcs and above)
- diva happy pills aka blueberry crunch rm12 per jar (25pcs)
- premium london almond rm10 (18pcs per jar)
- truffles aka almond choc rm12 ( 18pcs per jar)

Email: whpisy@yahoo.com

THANK YOU VERY MUCHOS!BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

12 comments:

  1. When is the function? If not clashing with any dates, I may be able to help out, but I am still beginner lah. Pernah buat make-up until two brides je, itu pun both chinese-style wedding.

    ReplyDelete
  2. Fie: event in november. I'll definitely put u in the list for me to consider. Fie ada blog atau photos makeup? Anyway, 7kwn i tu tak pakai tudung, so kene guna curly thong n hairspray kot..

    ReplyDelete
  3. sis cube tanye satu kakak ni, kite bagi link die eh:

    http://www.elfaiiziens.com

    aritu masa kite tanye die, untuk ke johor, mekap 2x ke 3x ntah, tak hengat.. around 1k termasuk travel fee. cube tanye die eh. rase harga masih dalam bajet sis kot.

    ReplyDelete
  4. hye dear..i nk rekemen sorang nie..makeup die lawa n harge pn xmahal lg..add fb die Umzarul Makeup artist k? die dh byk makeup kahwen..harge die pn dlm budget u..:)

    ReplyDelete
  5. May I suggest Kak Fadh?

    http://fadnaturalmakeup.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. why not them?

    http://makeup-parlour.blogspot.com/

    mekap nikah = rm200...
    kalau nak touch up2 jer maybe lagi murah ;)

    hope it helps ;)

    ReplyDelete
  7. hi ... my cousin pandai make up .. if u nak i can give her contact no .. ;)

    ReplyDelete
  8. miss X i dh emel u.uhuhu.boleh.i pick up dpn guard tv3 can aa?huhuhu

    ReplyDelete
  9. try this :http://echenta-beautifullife.blogspot.com/

    dia isteri OP - CreativeLiteBox :)

    ReplyDelete
  10. Lisa; replied! Nanti roger i. Sms-sms.

    Uols: alamakkk i punya write up kat atas mengelirukan ke? Makeup empunya badan akan dibuat kak sue... I nak cari prg yg sanggup bedakkan, blusherkan, eyeshadow,eyeliner, lipstick kan dlm 9org je. Touchup2 bagi nmpk fresh je. Sorg 15minutes camtu je asal tak beminyak depa ni. Rm200 tu utk semua. Bukan saty kepala 200. Pengsanlaaaaa

    ReplyDelete
  11. miss x,

    kalau mcm tu, boleh try my fren ni. try consult die mcm mana. i rasa die la org yg paling murah mekapnye takat ni.

    http://anorafreelancemake-up.blogspot.com/

    maybe after u discuss dgn die u nak mcm mana, maybe die boleh agree. gudluck!

    ReplyDelete
  12. you can try this girl.. she did the make up for my bridesmaid dulu... refer to her blog below. tapi gambar ni bukan i punya bridesmaid. harga dia reasonable. rm80 per person. minimum 3org. http://bridalmakeup-eija.blogspot.com/2010/07/makeup-for-bridesmaid_12.html

    ReplyDelete